Hitta din träningsform

Alla är vi olika som människor och inte alla träningsformer kan passa oss. Det gäller att hitta den träningsform som passar oss. 

Vissa gillar att cykla och det är en träningsform som är mycket skonsam för den som kanske har problem med leder och annat. Det är också skönt att få komma ut i friska luften och röra på sig. Cykel är också en trevlig familjeaktivitet, ta en söndagsutflykt med hela familj på cykel och alla får röra på sig.

Simning är en annan skonsam träningsform som några tycker passar utmärkt. Det är inte alla som gilla vatten men om du har en förkärlek till just detta element så kan simning vara den form av träning som passar dig.

Löpning är något som passar den som hållit på ett tag med träning, det är något som inte passar den med dåliga knän och liknande. Samtidigt så kan man anpassa farten och hur hårt man pushar sig själv vid sin löpning. Att jogga mellan varven kan också ge bra träning.

Oavsett vilken träningsform som väljs så är det viktigt att vi hittar det som passar oss och att vi rör på oss. prova dig fram och du kommer garanterat hitta en träningsform som passar dig.